Ботев Пловдив приема Септември София днес от 20:00 часа в отложен мач от 4 кръг на Първа лига. Ако победят, домакините ще излязат на 5 място със 17 точки, на 4 от третия Левски. „Канарчетата“ започнаха слабо сезона, като една от причините бе и участието в Лига Европа. В последните 5 мача обаче записаха четири победи и една загуба (1:2 от Лудогорец).

Днешният мач ще бъде по-специален за Николай Митов, който преди около една година бе треньор на Ботев Пловдив. Но за няколко часа, тъй като феновете скочиха на протест и наставникът бе освободен. Тогава с Митов си тръгна и Румен Чандъров, който отново в момента е Септември (София).

Тодор Неделев се присъедини към подготовката на Ботев (Пловдив) в сряда, след като беше с националния отбор. Много е вероятно той да остане днес резерва и да се появи в игра при евентуален негативен резултат. 

Вероятни състави:

Ботев Пловдив: Иван Чворович, Цветомир Панов, Терзиев, Димов, Йордан Минев, Лъчезар Балтанов, Стивън Петков, Фелипе Бризола, Афонсо, Дуде Ндонгала, Виана

Септември София: Янко Георгиев, Елтон, Генчев, Добрев, Румен Трифонов, Янко Сандански, Борис Галчев, Яшмиел Байду Тилев, Крис Гади, Мартин Тошев

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма