Два английски клуба проявяват интерес към вратаря на Славия Антонис Стергиакис. Според информацията на Sport24.gr става дума за Уулвърхямптън и Уест Хям.

Изданието твърди, че Стергиакис е гласен за трети вратар на „чуковете“. При преговорите съдейства английски футболен агент, който преди години е уредил трансфера на бившия страж на Манчестър Юнайтед и Уест Хям Рой Керъл в ОФИ Крит и Олимпиакос.

Както е известно, през зимата Стергиакис отказа да премине в холандския Ден Бош. Сделката се провали заради намесата на родителите на играча и двама агенти – италианеца Гаетано Мората и гъркинята Стефания, наречени от Венцеслав Стефанов „пишман агенти“ пред БЛИЦ.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Във връзка с актуалната информация отново потърсихме "белия" бос.

"Нищо в Славия няма за Стергиакис. Аз много се съмнявам дали тази "бомбастична новина" отговаря на истината. Нали знаете, че ако съществува реален интерес, няма как ние да не сме информирани, защото Антонис има перфектен договор с нас. Най-вероятно пак му мътят главата на момчето, пращайки го в Англия. Утре може и на Марс да го пратят", възмутено коментира Венци Стефанов.