Тази вечер от 21:45 часа България приема Кипър на стадион "Васил Левски в мач от новия турнир на УЕФА - Лига на нациите. Срещата ще се ръководи от сърбина Сърджан Йованович. 

Тимът на Петър Хубчев е безупречен от началото на кампанията и има две победи от два мача. "Лъвовете" са на върха на класирането в група 3 на Лига “С” и ще гонят с всички сили трети пореден успех, който да затвърди челната позиция. 

Хубчев, който призова за хладен ум и бе умерен в изказванията си, ще заложи на Пламен Илиев на вратата. Страхил Попов, Николай Бодуров, Божидар Чорбаджийски и Петър Занев ще бъдат защитната четворка, а Симеон Славчев и Георги Костадинова ще застанат в центъра на терена. По фланговете се очаква да сействат Галин Иванов и Кирил Десподов, а зад нападателя Ивелин Попов ще оперира Божидар Краев.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Срещу тях ще се изправи амбицирания отбор на Кипър, който бе определян за аутсайдер, но показа зъби и всеки ще трябва да се съобразява с него. Играчите на Бен Шимон записаха късен обрат срещу Словения и с 3 точки от два мача те делят второто място с Норвегия. От лагера на тима вече изразиха увереност, че могат да си тръгнат с успех от България. 

Дали родните национали ще ни дадат нови поводи за радост или ентусиазмът ни ще бъде охладен от кипърците, предстои да разберем тази вечер.


България - Кипър

21:45 часа, ст."Васил Левски"
Съдия: Сърджан Йованович
 


Вероятни състави:
БЪЛГАРИЯ: Пламен Илиев, Страхил Попов, Божидар Чорбаджийски, Николай Бодуров, Петър Занев, Георги Костадинов, Симеон Славчев, Галин Иванов, Кирил Десподов, Божидар Краев, Ивелин Попов

КИПЪР: Панаги, Деметриу, Кусулос, Меркис, Йоану, Артиматас, Маргаса, Папулис, Костанос, Авраам, Сотириу

ЛИГА НА НАЦИИТЕ - ГРУПИ, ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И КЛАСИРАНИЯ