България е фаворит срещу Словения, но не бива да ги подценяваме, за да не страдаме. Това смята бившият национал Димитър Макриев. 

Опитният нападател е един от малкото футболисти, играли в първенството на Словения и Кипър. Както е известно, националният ни отбор ще изиграе тази вечер последната си среща от група 3 на Лига "C" в турнира Лига на нациите - срещу Словения от 21:45 часа на "Васил Левски". 

"Нашите са фаворити. Не бива обаче да ги подценяваме, гостите са млад отбор, а нашите имат сили и възможности да победят. Не всички обаче зависи от нас", каза Макриев пред БНР.

"Изпуснахме питомното в Кипър и сега ще гоним дивото. Срещу Кипър съдията не отсъди три дузпи. Играхме добре, видях голямо желание. От доста години не съм виждал националите ни да се раздават така. Надявам се да има достатъчно хора. Хората виждат, че националния отбор изглежда по друг начин под ръководството на Петър Хубчев. Отборът на  Кипър трябва да играе за себе си, ако не иска да изпадне в по-долна група, но ще им е трудно срещу състава на Норвегия, който е доста стойностен тим", добави Макриев, който в Словения игра преди години за Марибор. 

Вижте какво чака България в Лигата на нациите, ако сме първи или втори