Бившата съпруга на починалия футболист Стефан Лулчев - Елисавета Семерджиева, написа сърцераздирателно писмо, което разпростани до медиите. Чрез него тя моли всеки да уважи мъката на семейството и да не рови в дълбоката и болезнена рана, която остави след себе си бившият играч на ЦСКА. Трагичната вест, че 46-годишният Лулчев е починал, дойде от Пловдив в понеделник (22 май). Шампионът с ЦСКА реши да сложи край на живота си, обесвайки се. Майката на Лулчев откри безжизненото му тяло да виси в производствено хале в пловдивския квартал Кючук Париж

Публикуваме писмото на бившата му съпруга Елисавета Семерджиева:

"Уважаеми медии, във връзка с трагичната и непрежалима загуба на бившия ми съпруг Стефан Христов Лулчев съм длъжна в името на светлата му памет и запазване на уважението към личността му, да отговоря на всички злобни и некоректни публикации около причините за неговата кончина.

Със съпруга имахме 14-годишен брак - изживян със своите щастливи моменти и разбира се и трудности. Както във всички междуличностни отношения, често пътищата на хората се разделят по сериозни и необратими причини. Но те са известни само и единствено от засегнатите страни. Не смятам да влизам в обяснителен режим за мотивите, подтикнали ни към това решение. Но категорично заявявам, че отношенията ни до последния момент бяха на взаимно уважение. И няма как по друг начин да стояха те, поради факта че любовта ни не беше загубена безвъзвратно……… тя беше вътре в нас, всеки от двама ни я носеше в себе си по свои си начин, но не и любовта е толкова важна, колкото да запазиш добрите и уважителни чувства след подобна развръзка в живота (а именно развод). Ние с моя бивш съпруг - успяхме, постигнахме точно това.

Всички останали хора, събития и ситуации, които се опитвате да вплетете в нашата семейна драма и очерните по този начин неговата личност и мен Ви правят аморални, необективни и дори по лошо - хора със липсваща на каквато и да е човечност (дума, която в днешно време няма абсолютно никаква стойност и значение).

Наясно съм, че с това писмо няма да успея да затворя лошите и дълги езици, нито да спра неморалните писания около семейството ни, но се замислете и извикайте в себе си останалите Ви малко чисто човешки черти. Уважете болката на близките и не се поддавайте на изкушението да пишете непроверени или казани от недоброжелатели клюки по наш адрес."