Бившият административен директор на ЦСКА 1948 Емил Коцев коментира пред БЛИЦ екшъна, който се разрази на полувремето на мача между "червените" и домакините от Царско село, завършил при резултат 0:0.

Както БЛИЦ СПОРТ писа по време на 15-минутната почивка ексжурналитът бе нападнат словесно от собственика на Царско село Стойне Манолов и негови поддръжници, като се стигна и до леки сблъсъци.

Грозен екшън! Скочиха да бият шеф в ЦСКА 1948 (ВИДЕО и СНИМКИ)

Ето и позицията на Емил Коцев за напрежението само пред БЛИЦ СПОРТ:

Пореден неприятен инцидент с участието на г-н Манолов и спонсорирания от него клуб. Помните, че първият мач между двата отбора г-н Манолов нападна и одра спортния директор на ЦСКА Кирил Котев.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Бившият административен директор на ЦСКА 1948 Емил Коцев

По време на мача в понеделник между двата отбора бях заел мястото си на трибуните след като бях закупил билет. Служителите от частната фирма, които охраняват мача, не извършваха никаква проверка на входа, но въпреки това в средата на първата част бях помолен да спра да ям ядки, които бях закупил от кафето на стадиона.

След като при мен дойде и синът на легендата на ЦСКА Джони Велинов - Венцислав, който работи в Царско село, той също ме помоли, и от уважения към него и легендарния му баща преустанових яденето на ядки и за да не се стига до инциденти, се преместих в един от крайните сектори, където бяха настанени останалата част от ръководството на ЦСКА.

Собственикът на Царско село Стойне Манолов

На полувремето г-н Манолов се приближи към мен и започна със средния пръст да си бърка по ушите. След което отправи нецензурни реплики. В момент на афект аз се изправих срещу него и го попитах какво иска и на кого преча. Същевременно той нареди на охраната да ме изведат от стадиона. Едно от момчетата ме дръпна грубо и скъса якето ми, аз се развиках и намесата на полицията предотврати по-сериозни стълкновения. Благодарен съм на органите на реда за бързата и адекватна реакция.

Това е пореден неприятен инцидент, който се случва в истински мач на Царско село. Подобни ексцесии имаше и на мача с Кариана (Ерден). 

Явор БЕЛЧЕВ, БЛИЦ СПОРТ

ВТОРА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019