Борислав Михайлов и Васил Божков са имали тайна среща тези дни. Боби и най-богатият българин са настоявали разговорът им да остане в дълбока тайна и логично ще отричат пред медиите.

“Абсолютно сигурно е, че се видяха. Знам къде и кога се случи това. Но е абсурд да изпадам в подробности. Още повече, че никой не знае какво са решили двамата, сигурно е обаче, че темата на разговор е била датата 30 януари”, заяви източник на БЛИЦ от футболните ни среди, който по обясними причини пожела да запази анонимност.

Срещата между Боби и Божков разбуни силно духовете в родния футбол, тъй като бившият собственик на ЦСКА е спряган за най-сериозния кандидат за трона на Михайлов. Божков обаче все още не е обявил официално, че ще премери сили с ексвратаря в края на януари.
 
Дали на разговора с Боби той е заявил, че няма да се кандидатира и ще премине на страната на Михайлов, влизайки в Изпълкома, можем само да гадаем. Паралелно с това тръгна слух, че настоящият президент на централата замислял да се оттегли и да сдаде властта на Божков. Сигурно е едно, от тази среща съвсем скоро ще заизлизат още по-интересни новини, а въпросителните относно предстоящия конгрес на 30 януари ще започнат да се сгромолясват.
 
Източници, близки до Михайлов, заявиха, че не знаят за проведен разговор между него и Божков. Те са категорични, че Боби няма никакво намерение да слиза от футболния престол. Други информатори пък добавиха, връзката между Михайлов и Божков е направена от члена на Изпълкома Стефан Орманджиев, който е близък до милиардера./БЛИЦ