Левски може да удари джакпота на гърба на Астра (Гюргево). Безпаричието, което удари румънците, може да прати една от звездите на тима на “Герена”, пише „Меридиан Мач“. Клубът от Гюргево има финансови проблеми и бави заплатите на играчите си. Дори ръководството си призна открито, че изпитва трудности. Самият Алибек пък се забърка в скандал. Той поиска да напусне терена самоволно при загубата с 1:5 от ЧФР Клуж.

Денис има договор с Астра до 2021 година, но не крие, че може да си тръгне още през това лято. Той може да играе и като ляво крило. Освен това има зад гърба си престой в Интер. Италианският гранд го привлича още като юноша. Тимът от Милано го е преотстъпвал в Мехелен, Виторул и Болоня. През този сезон има 27 мача, 6 гола и 7 асистенции в различните турнири. Освен това има 9 мача и 1 гол за националния отбор на Румъния.

“Сините” вече демонстрираха интерес към двама играчи от румънското първенство. Това са италианците Матиа Монтини от Динамо (Букурещ) и Диего Фабрини от Ботошани. От “Герена” може да използват и като разменна монета Ривалдиньо, Нашименто и някой от останалите чужденци, които не се вписват в новата концепция на отбора.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019