Берое гостува на Витоша (Бистрица) от 20:00 часа днес в последната среща от 12-ия кръг на Първа лига. Преди мача "тигрите" са десети в класирането с 13 точки, докато заралии имат 20 и заемат четвъртата позиция. Тимът на Александър Томаш има само една загуба от началото на първенството и едва ли ще си позволи издънка днес. 

Треньорът на Берое има сериозни проблеми около състава. Томаш няма да може да разчита на наказания Иван Бандаловски и контузените Мартин Райнов и Борислав Цонев. В групата попадна юношата на клуба Никола Маринов, който е част от състава на Берое до 17 г. и юношески национал на страната. Освен него своя дебют за Берое може да направи и последното попълнение Владимир Гаджев, който също е сред 18-те. Бившият капитан на Левски се очаква да започне от първата минута в гостуването в Бистрица.

"Tигрите", водени от треньора Росен Кирилов, се очаква да атакуват чрез младежкия национал Наско Милев, подпомаган от Иван Вълчанов, Стефан Христов и Четин Садула.

В групата се завръща Тодор Гочев, който пропусна загубата от Етър с 0:1 преди две седмици заради наказание. Централният защитник Радко Мутафчийски продължава да има здравословни проблеми, Ивайло Лазаров все още не се е възстановил напълно от травмата, която получи при победата с 2:1 над Септември (София), а Анти Рения е аут поне до края на годината.

Любопитното е, че Витоша не е вкарвал гол в елита само на Берое. Заралии пък са отборът с най-много равенства през сезона - 5. Четири от тях бяха на чужд терен и все с резултат 1:1.

Рефер на двубоя тази вечер ще бъде Николай Йорданов.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019

Групата на Витоша:
Вратари: Християн Василев, Николай Георгиев
Защитници: Тодор Гочев, Кристиан Узунов, Венцислав Бонев, Румен Гьонов, Георги Купенов, Михаил Милчев
Полузащитници и нападатели: Кристиян Кочилов, Георги Амзин, Даниел Кутев, Четин Садула, Петко Цанков, Иван Вълчанов, Григор Долапчиев, Лъчезар Котев, Наско Милев, Стефан Христов

Групата на Берое: 
Душан Перниш, Георги Аргилашки, Милен Желев, Камен Хаджиев, Георги Ангелов, Александър Василев, Мешка, Владимир Гаджев, Иван Минчев, Рубен Бриджидо, Вандерсон, Матеус Леони, Алекандър Цветков, Мартин Камбуров, Драгош Фирцулеску, Никола Маринов, Ерол Алкан, Алфредо