Бившият собственик на Левски Тодор Батков посочи основната причина за дълговете на клуба. Според него става въпрос за "лоша математика" и прекаляване със заплатите. Адвокатът е на мнение, че клубът е попаднал в добри ръце, а Спас Русев е имал важна роля в него. Бизнесменът от Лондон пое "сините" през лятото на 2016 година. В началото на март тази година Русев предаде властта на Георги Попов, който е приближен до Васил Божков.

"Левски попадна в много добри ръце. Божков ще се справи. Той е доказал, че има здрава ръка. Все пак е най-успешният президент на ЦСКА през новия век, но е левскар. С течения на обстоятелствата пое любимия отбор сега“, сподели Тодор Батков пред „Труд“ и каза защо според него „сините“ са натрупали толкова дългове.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

„Спас Русев имаше роля, поне съхрани Левски. Натрупаха се дългове, заради лоша математика. Трябва да се плащат и данъци… Не трябваше да се прекалява със заплатите на играчите“, добави адвокатът, според който новият директор Павел Колев е "будно момче, което ще бъде от полза на клуба".

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019