Собственикът на “Левски” Тодор Батков се прибра късно снощи от чужбина и коментира случващото се в клуба и оставката на старши треньора Николай Костов. Собственикът на „сините” застана зад феновете, които вчера разпространиха декларация с ултиматум за победи с разлика до края на сезона.

„Аз съм в течение на случващото се в клуба, но не съм аз човекът, който може да коментира къде е сбъркал Костов. Самият Костов бе така добър да ми се обади да ми съобщи, че ще декларира оставката си и да ми благодари за оказаното доверие. Сега аз искам да уверя всички, че “Левски” го е имало и ще го има. Ще бъдем още много пъти шампиони, но ако тази година не успеем да станем, много от футболистите ще се разделят с големия комат бял хляб, който им осигурява “Левски”, заяви Батков пред Нова телевизия.

“Аз съм с две ръце „за” декларацията на феновете, даже искам да я подпиша, защото съм един от тях”, каза адвокатът.

Помолен да коментира възможността Станимир Стоилов да се завърне като старши треньор на „Герена” и желанието на последния да работи съвместно с Наско Сираков Батков добави: „Ама той Мъри и условия ли поставя? Не мога да отрека приноса на Наско Сираков. Всички знаем обаче какво се случи преди четири години. “Левски” ще има достоен водач, може да успокоите всички”, допълни собственикът на „сините”.

Той направи кратък коментар на изминалия уикенд, в който отборът му и лидера Лудогорец се издъни, а ЦСКА излезе начело в класирането. „Накрая така ще стане, че зорлем ние и Лудогорец ще направим тия дето едва събират група да играят официален мач шампиони”, отсече Батков за ЦСКА.