Главният мениджър на Етър Красимир Балъков остана доволен от първия успех начело на "болярите". Той заяви след края на мача, че е доволен от играта на своите и добави, че всеки мач е като финал за "виолетовите".

"Не мога да не бъда доволен, отборът показа характер. Отдавна не сме играли на такова топло време. Беше важно момчетата да се превъзмогнат, да направят една крачка повече от противника. Иначе нямаше да стане работата, казах им го на почивката, послушаха ме. Искам да видя положението за гола на Иван Стоянов - какво точно стана, за да го отменят. Не виня главния съдия, защото страничният съдия му вдигна засадата, чувам, че не е имало засада. Ставаше 3:0 и си решавахме нещата, а така треперихме до края", каза Балъков.

"В поредица от мачове играем добре, с изключение на мача с Лудогорец. Случва се така, че не вкарваме 3-4 положения, а противникът от едно положение вкарва. Друг път вкарваме, но след това допускаме гол. Този мач беше много важен, стратегически мач! Реалисти сме, знаем, че в тази група трудно ще постигнем второ място, но поне трето. Всеки мач е финал за нас", добави главният мениджър на Етър.

"Във всеки мач играем добре и бележим - няма ЦСКА, няма Левски. Единствено срещу Лудогорец бяхме прегазени и нямам обяснение защо стана така. Не бяхме съсредоточени. Голът, който ни вкара Септември на стадион "Васил Левски" беше от засада. Много малко хора го видяха, но беше от засада. Фаулът си беше хубав, но преди това имаше засада на Галчев", завърши българската легенда.
ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА