Tреньорът на Етър Красимир Балъков коментира поражението с 0:3 от ЦСКА в мача от 12-ия кръг на Първа лига. Героят от САЩ`94 каза също така, че е имал участие в преговорите на "червените" с Феликс Магат през лятото, но отказа да разкрие какъв пост е щял да заеме на "Българска армия", ако германецът беше станал старши треньор на тима.

„Знаехме, че ЦСКА има добри изпълнители от такива положения. За наша жалост, от такава ситуация падна голът. Мисля, че дотогава бяхме на едно ниво. След това нещата се промениха. Вторият гол, който пак падна от стандартна ситуация, трябва да ги анализираме, за да не се получават пак“, каза Балъков пред Диема Спорт.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

“Играхме много компактно. Това и бе задачата. Срещу ЦСКА не може да играеш друго. Доволен съм от старанието, но за жалост днес нямахме и късмет. Всеки треньор си има свой начин на заставане. Аз играя в зона, защото не всеки играч може да играе човек за човек. Ние тази година нямахме проблеми със стандартните ситуации. Зоната е добро оръжие за стандартни ситуации. Проблемът дойде от липсата на концентрация в отделни моменти“, обясни треньорът на Етър.

„След като господин Ганчев е казал това, значи е вярно. За Магат е вярно, че помагах в преговорите между двете страни, но не се получи. Сега съм в Етър, не съм в ЦСКА. „Ако“ във футболa няма, така че няма защо да коментираме какъв съм щял да бъда, ако преговорите бяха успешни“, добави Балъков.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019