Наставникът на Етър Красимир Балъков похвали футболистите си след успеха с 3:0 над Верея. С хеттрик за "болярите" блесна Иван Петков. Балъков похвали специално Цар Иван, който е любимец на публиката във Велико Търново.

"Доволен съм. Днес влязохме сериозно в мача, за разлика от срещата с Витоша. Трябва да бъдеш концентриран, за да стигнеш до нужния успех. Всяка победа дава самочувствие на отбора. Сега ни трябва една точка, за да останем на първо място. Надявам се да не загубим в следващите два мача и да завършим на първо място", каза Балъков. 

"Верея излезе с много млади футболисти. Ние търсехме диагоналите и така станаха головете. Два пъти Крум Стоянов центрира и Иван Петков вкара. Иван е любимец на търновската публика и на нас. Имам добри отношения с него и когато трябва, ни помага", коментира треньорът на Етър. 

"Стояхме добре на терена. След третия гол се поотпуснахме. Конкуренцията е сериозна. Локомотив е финалист за Купата. Славия е добър отбор. Борбата ще бъде много здрава", добави Бала.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019