Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров остана без един от помощниците си. Петко Петков е решил да последва Георги Дерменджиев в казахстански Ордабаси, където отново ще бъде негов асистент, пише „Тема Спорт“. Така Херо остана само с двама асистенти - Георги Чиликов и Петър Колев.

"Разтрогнах с Лудогорец по взаимно съгласие и продължавам с Георги Дерменджиев в Ордабаси. В момента съм в България, но до дни тръгвам пак за Турция, където ще сме на лагер. Благодаря на Лудогорец за шанса, който ми даде. Това е част от живота", коментира вече новият треньор в щаба казахстанския клуб.

Петков стана част от щаба на Георги Дерменджиев в Лудогорец през ноември 2015-а. Асистентът обаче не напусна с него в началото на август миналата година и влезе в екипа на Димитър Димитров. Петков е бивш старши и помощник-треньор на Литекс, както и асистент в Славия. Негова силна страна е работата с млади играчи. За кратко бе част от ЦСКА през лятото на 2013-а, когато заедно със Стефан Генов бе помощник на Христо Стоичков.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА
СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ ЗИМНА ПОДГОТОВКА 2018