Българският национал Михаил Александров изненада присъстващите журналисти след победата над Азербайджан с 2:0 в последната ни евроквалификация. Той вкара първото си попадение с националната фланелка. Крилото го посвети на селекционера Ивайло Петев и му благодари.

„Дано в следващите квалификации да покажем по-добро лице и след това да си гоним целите. Има още доста време до тогава. Така че дано успеем да изградим добър отбор“, започна Алексанров, който вкара първото попадение за успеха.

Не знам какво да кажа, играехме мач за мач, не сме от класата на Италия, нито на Хърватия. Ето, Хърватия има играчи в Реал и Барса. Трябва да бъдем реалисти. Не сме уникални футболисти, трябва да слезем на земята. Нормално е да е празен стадионът, след като играем за 4-о място, но аз смятам, че отборът трябва да се подкрепя, независимо от всичко, коментира.

Волейболистите са във възходяща линия. Волейболът и футболът няма как да се сравняват. Треньорът не ни е виновен за провалите. Не мисля, че евентуална негово смяна ще бъде за добре. Тук искам да кажа, че посвещавам гола си на г-н Петев. Той ме подкрепи в много труден момент за мен. Благодаря му за това.”

Александров се превърна в твърда резерва в Лудогорец. От началото на сезона той се изявява предимно в дубъла на шампионите в „Б” група.


Нашата група "Н" за европейските квалификации