Треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович изрази недоволство от съдията Георги Давидов след загубата на „черно-белите“ с 0:2 като гост на Черно море в мач от 19 кръг на Първа лига.

„Дълго време не исках да говоря за съдиите, но ако треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро седна на линията заради недоволството си за 2 минути продължение, аз трябваше да седна на центъра и да прекъсна мача. Ако някой разбира футбол и гледа мача, това е много безобразно. Дузпата, 5-6 фаула, когато можехме да започнем опасна атака, прекъсваше играта. Ако нямаш шанс да вземеш топката и удариш съперников играч, това за мен е червен картон“, заяви Акрапович.

„Това се прави срещу отбор, който има много проблеми, но не искам да се оправдавам, че нямам достатъчно играчи. Днес играхме лошо. Черно море игра добре и заслужи победата. „Мисля, че бяхме равни на нашия противник. Ако не бяха дали дузпа в началото, можеше да е друго“, допълни босненският специалист.

„Имаме доста жълти картони днес, имаме и 4 червени натрупани. Разполагаме с отбор от 17-18 играчи. Трудно се сглобява отбор така. Сега нямаме бекове. Отборът отговори по добър начин на ситуацията, но това, което искам е невъзможно. Понякога върви добре, както срещу Лудогорец, но тогава бяхме наказани от съдията“, обяви Бруно Акрапович.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019