Васил Крумов, адвокатът на бомбаджията Йордан Исаев от мача ЦСКА – Левски, отново изрази пред „Нова Телевизия“ позицията на своя клиент за случилото се и хвърлената бомбичка, която нарани тежко полицайката Гергана Зашева. Юристът не се съгласи с мнението на Спас Русев, който определи инцидента като терористичен акт. Снощи Крумов разкри версията на Исаев пред Милен Цветков.

„Не мога да се съглася с твърдението, че това е терористичен акт. Това е импулсивна реакция на един млад човек, който е бил завладян от емоцията и еуфорията на стадиона. Обстоятелството, че е хвърлил, се дължи и на факта, че други около него са хвърляли бомбички. Той просто се е понесъл по течението. Не, досега той друг път не е хвърлял бомбичка. Няма регистрирани случаи”, обяви адвокатът на Йордан Исаев.

„Дали е подозирал какво е направил? Възможно е! Той твърди, че съжалява за стореното. Още същата вечер разбира от медиите какво е направил. Съобщава на другия ден на неговата майка, която ми се обади на мен. Аз ѝ обясних какво трябва да направи. После предприехме действия по предаване на полицията.”

„Йордан е собственик на фирма, която се занимава с продажба на торове и цветя. Познавам майка му и родителите му отпреди това, самият него познавам от по-рано. Никога не е имал проблеми с полицията.”

„Дали аз ходя по мачове? Не, предпочитам от вкъщи да гледам. Така е по-спокойно”, каза още Крумов.

Адвокатът на Йордан Исаев представи невероятна версия за хвърлената бомбичка, която рани двама полицейски служители