Треньорът на Берое Александър Томаш даде своето мнение след края на двубоя, който неговите възпитаници спечелиха с 3:1 срещу Левски. Срещата бе от последния кръг в Първа лига, а наставникът разкри, че предстои раздяла с футболисти. 

"Искам да поздравя всички българи с празника, и най-вече ценностната система. Чисто футболно нямаше много неща за коментиране, но съм доволен от желанието на играчите. Също така искам да поздравя и публиката, надигравахме се с всеки един противник, трябва да работим върху някои неща, но като цяло съм доволен. Имаше и разклащане в тима, има хора, които мислят за бъдещето в лицето на собствениците, те гледат напред, а не на парче, само похвала на тези хора, много мои колеги мечтаят да работят тук, пожелавам им да имат и те такива собственици", каза треньорът.

"Утре се събираме, има хора с които ще се разделим, на сайта ще го обявим и ще стане ясно на цялата футболна общественост. Точковата разлика спрямо Левски? Аз ще говоря за факторите, които зависят от мен. Вие много добре знаете – ние сме втората най-добра защита. Днес получихме гол. Не коментирам неща, които не зависят от мен. Тези въпроси към хора, които са по-високо от мен в йерархията. Малки, дребни детайли трябва да опитаме да надградим. Трябва да бръкнем много дълбоко в главите на футболистите, за да си махнат бариерите. Ако го направим, ще успеем. Виждам, че тече дискусия сред футболната общественост за бюджета на Берое. Аз не коментирам бюджета на Лудогорец и ЦСКА, те си знаят за тях", добави Томаш.
ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019