Треньорът на Берое Александър Томаш не бе никак доволен след нулевото равенство в дербито срещу градския съперник Верея за старта на новия сезон в Първа лига.

„Нямаше добра видимост, нямаше и футбол. Много работа трябва. Бяхме много притеснени, имаше много брак и не се получиха нещата, които тренираме. Към Берое очакванията винаги са големи. Верея е стойностен и доста добър отбор. Берое не се доближава на 15% от това, което видях в контролите. Трябва да се работи психологически. Видях и такива проблеми в някои от футболистите”, заяви Александър Томаш след мача.

„Не се получиха нещата, които исках. Дори да бяхме победили, нямаше да е заслужено. Нямаше футбол днес. Мач без футболни достойнства. Трябват ни футболисти, но всяко нещо не трябва да бъде прибързано. Феновете искат да виждат победи. В момента всички в клуба даваме максимума и нещата ще се случат. Работя за Берое, целите са високи, поставили сме си ги лично и ще ни трябват едно-две попълнения”, добави бившият наставник на Верея и настоящ на Берое.

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - трансфери и подготовка
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма