Треньорът на Берое Александър Томаш бе разочарован след равенството 1:1 у дома с Ботев (Пловдив) в среща от петия кръг на Първа лига. Спецът похвали новото попълнение Мартин Камбуров и изрази увереност, че той е човек, който може да реши проблемите на заралии в атака.

"Мисля, че можем много повече. Проблемът е, че не завършваме атаките, които създаваме. Този отбор има потенциал, но е нужна работа. Момчетата дават всичко от себе си. Разбира се, трябва да отчетем и факта, че Ботев е много добър отбор, който играе дълго време с един и същ състав. Липсва ни нещо малко, което трябва да го намерим и да започнем да бележим на домашна сцена. Въпрос може би на късмет и майсторство е да бележиш голове”, коментира треньорът на Берое.

"Днес може би се поддадохме до известна степен и на емоцията - да спечелим задължителни три точки. Футбол обаче на всяка цена не се играе. Не ни достига в пореден двубой втори гол, за да затворим мача. Мисля, че няма какво да говоря за Мартин Камбуров. Видях в личен разговор с него амбиция да играе, да бележи. Убеден съм, че Мартин ще ни помогне напук на всички приказки. Аз харесвам точно такъв тип хора - които са готови да подценят себе си в името на отборната цел”, добави Томаш.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - трансфери и подготовка