Треньорът на Берое Александър Томаш коментира победата на неговия тим над Ботев с 3:2.

„Футболът е емоция. Когато успееш да овладееш емоциите, се получават хубави неща. Благодаря първо на футболистите за това, че искат и вярват. Благодаря и на публиката, защото всичко, което прави Берое е за публиката”, коментира Томаш.

„Спортно-технически не беше най-добрият мач, но като дерби, като зярад беше ок. Часът на мача – беше много топло време. За желанието за победа – само мога да ги похваля. Четири гола успяхме да отбележим, ако трябва да сме точни. Играем срещу носителя на Купата, срещу отбор, който израства постоянно. Не е лесно, затова казвам, че тази победа може само да ни калява и да се подобряваме. Ще бъда достатъчно критичен, но в момента мога само да похваля футболистите”, каза още треньорът на Берое.

„Мислим за възстановяването на футболистите, защото изразходиха много енергия. Гледаме към следващия мач. Подготвяме се за там. Искаме да излезем да играем футбол, да се надиграваме и да подобрим много детайли, за да излезем ние печеливши. Берое във всеки мач излиза, за да играе футбол и да се надиграва, да печели точки", завърши Томаш.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА