Берое направи равенство 1:1 срещу Лудогорец в предпоследния кръг от Първа лига. Старозагорци са на четвърто място, на което почти сигурно ще приключат и ще останат извън евротурнирите.

„След като се озовахме на трето място благодарение на играчите, ръководството и публиката, се видя, че нямаме нужния потенциал в главите си като самосъхранение да се борим за това трето място. Чисто футболно днес видях голямо напрежение и страх, а футбол не се играе със страх. Берое е на четвърто място, това е благодарение на футболистите през цялата година и мисля, че ни е реалното място”, коментира Александър Томаш.

„Видя се, че с Лудогорец, ЦСКА и с Левски донякъде можем, но ни лиспват някои неща - трябва да подобряваме доста. Знам, че го искаме, собствениците също го искат. Това, което направихме тази година, за мен е много добро”, каза още треньорът.

„Накрая на шампионата сме, има умора, натиск. Видя се, че когато играеш с напрежение не се получава. Точката беше много важна за нас, защото сме пред отбори, които също са на много добро ниво”, завърши Томаш.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТВ ПРОГРАМА