Децата от ДЮШ на Берое се докоснаха до някои от своите идоли на специална среща. Освен това младите таланти получиха автографи от звездата и легенда на българския футбол Христо Стоичков. Те получиха специална покана за звездния мач тази вечер на стадион „Берое“, в който легендите на Барселона ще се изправят срещу отбора на Камата. 

Днес легендите на испанския гранд бяха на специално посещение в Стара Загора и се запознаха с някои от забележителностите в града.

Разбира се, звездният мач тази вечер от 20 часа няма да мине без участието и на беройските легенди. Отборът на Стоичков ще бъде воден от легендата Петко Петков, който ще бъде на пейката заедно с Димитър Пенев и Христо Бонев. На терена ще бъдат още любимци и легенди на беройската публика – Ивко Ганчев, Гошо Гинчев, Мюмюн Кашмеров, Васил Драголов. В игра за отбора на Стоичков ще бъдат настоящия старши треньор на „зелените“ Александър Томаш, както и бившите наставници Илиан Илиев, Петър Хубчев и Ивайло Йорданов.

Вратите на стадиона отварят в 18 часа, а специалната програма преди шоуто започва в 19 ч. Организаторите са подготвили още много изненади за всички фенове на стадиона.