Треньорът на Берое Александър Томаш говори след загубата с 0:2 от ЦСКА, като и след това поражение не подаде оставка. Както е известно, голяма част от феновете на отбора от Стара Загора настояват за промяна и искат смяната му.

"На един треньор багажът винаги наполовина му е събран. Аз работя със сърце и душа. В едно съм убеден - проблемът не е спортно-технически. Темата е много дълга и не му е тук мястото. Има си ръководство, което отговаря", коментира Томаш.

С това си изказване той загатва, че нещо се случва в клуба, но не пожела да разкрие какви всъщност са проблемите. Дори водещият в Диема Спорт Виктор Врачев и гостът му в студиото Младен Стоев - Маджо, се чудеха какво визира Томаш.

"Отстъпихме в агресията. До гола си ЦСКА доминираше тотално, но след него нашите момчета се успокоиха, изнесохме напред играта, създадохме чиста ситуация, която не вкарахме. Не дадохме много шансове на съперника, а те имат много добри индивидуалности", анализира представянето на играчите си срещу ЦСКА Александър Томаш. 

"Журналистите приемате нещата директно. Десет минути след мач емоциите са много силни, но това е разбираемо. Но днес бяха по по-различен начин на терена, индивидуалната класа на играчите на ЦСКА си каза думата и това беше решаващо", добави треньорът на Берое.
 
ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019