Халфовете на Берое Мартин Райнов и Карлос Охене са под въпрос за гостуването на Лудогорец от 30-ия кръг на Първа лига. Двамата попаднаха в групата на старши треньора Александър Томаш, но той ще прецени дали ще може да ги използва от първата минута на срещата в часовете преди нейното начало. 

Райнов получи контузия при победата с 3:2 срещу Ботев Пловдив през изминалия уикенд. Охене също се възстановяваше от травма. Той не игра при победата с 3:0 срещу Верея, но се завърна в игра срещу "канарчетата" и записа 30 минути игрово време. 

Основният нападател на Берое Мартин Камбуров пропуска двубоя срещу Лудогорец, защото е наказан за натрупани жълти картони.

„Срещаме най-добрия отбор в България и шесткратен шампион, но нашата цел е да израстваме точно в такива мачове. Един отбор израства с постигане на победи и ние отново ще се борим за трите точки. Уважаваме  всеки един противник, включително и шампиона от последните шест сезона, който разполага с доста добри индивидуални играчи, но точно в такива двубои ние можем да станем още по-добри", споделиха от треньорския щаб на Берое преди срещата.

Групата на Берое за двубоя: Душан Перниш, Георги Аргилашки, Камен Хаджиев, Матеус Леони, Милен Желев, Иван Иванов, Павел Виданов, Антон Карачанаков, Педро Еуженио, Борислав Цонев, Карлос Охене, Серджио Негруц, Иван Бандаловски,  Веселин Пенев, Марко Адамович, Рубен Бригидо, Георги Динков и Мартин Райнов.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТВ ПРОГРАМА