Иван Бандаловски е уверен, че Берое може и да победи Левски на "Георги Аспарухов". Опитният бранител е сред ключовите футболисти за старозагорци. Срещата в София е в петък от 20:30 часа.

"Аз съм професионалист, бил съм юноша на Левски, в ЦСКА имам доста години като професионалист, уважавам и двата отбора. В Левски съм станал футболист. Винаги, когато играя на Герена или Армията има някакво чувство, все пак там съм играл", започна Бандаловски пред Диема.

"Играем всеки мач за победа. В тази шестица всеки може да победи всеки. Левски си е Левски, но ние имаме своята стойност и отиваме там за победа. Който вземе повече точки от грандовете, ще има предимство. Имаме квалитет, Левски не е в най-доброто си състояние. Имаме шанс да вземем нещо на Герена".

"Имам хубави спомени от мачовете в София срещу Левски. С Верея една дузпа не ни стигна да сме в Европа, имам и победа в последното дерби на клубния стадион".

Защитникът си спомни и за ситуацията, в която отпи от кенче бира, хвърлено от феновете на Левски: "Това са забавните неща от футбола. Беше весела случка, трябва да има и весели случки във футбола. Така съм го почувствал, така съм го направил. Така го почувствах, цял мач скандираха лоши думи срещу мен. Ако сега стане така, не знам как ще реагирам."

А мисли ли за нов отбор през следващия сезон? "Не искам да коментирам сега. Имам още 7 мача, имам договор до 10 юни. След това ще видим какво ще стане. Интерес има от няколко места. Сега съм футболист на Берое, може да остана тук, може да отида другаде. Да сме живи и здрави, ще видим."

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019