Новият нападател на изпадналия от английската Висша лига Хъл Сити Фрейзър Кембъл посочи Димитър Бербатов като причина за провален негов трансфер през 2008 година в Уигън. 29-годишният футболист е юноша на Манчестър Юнайтед, но има само два мача за първия тим на „червените дяволи” от 2006 до 2009 година, когато е преотстъпван под наем на Антверпен в Белгия, Тотнъм и Хъл Сити. Наемът на Кембъл при „шпорите” през сезон 2008/09 е част от сделката по преминаването на Бербатов в Манчестър Юнайтед. Точно тогава Кембъл се надявал да заиграе в Уигън.

"Когато отидох под наем в Тотнъм (б.р. през август 2008 година), бях със Стив Брус, който бе мениджър тогава на Уигън. Беше уговорено да отида там под наем и получих обаждане от Алекс Фъргюсън, че няма да има сделка за Бербатов, ако не отива в Тотнъм. Той ми даде избор, но всъщност нямах такъв, ако в това има смисъл. Не беше приятно, защото бях със Стив, а трябваше да отида при „шпорите”. След този  момент си помислих, че ако някога това отново се случи и имам предварителна уговорка, ще бъда честен с първия човек, с който съм се разбрал”, разказва нападателят, който през последните три сезона игра за Кристъл Палас, записвайки 43 участия и 5 гола за „орлите” от Лондон във Висшата лига.

В своята кариера Фрейзър Кембъл игра още за Кардиф и Съндърланд, а за националния отбор на Англия има една среща, след като премина през юношеските формации и младежкия тим на „трите лъва”.