Звездата на българския футбол Димитър Бербатов даде най-откровеното си интервю пред Кеворк Кеворкян в предаването "Всяка неделя" през 2012 година. Тогава нападателят разкри душата си и трогна стотици хиляди българи със своята откровеност.

Бербатов описа себе си, сравнявайки се с доктор Хаус от едноименния сериал: "Аз се олицетворявам с д-р Хаус. Той е пак такъв темерут. Брилянтен в работата си, трудно комуникира с друг,. Добър е в това, което прави и не го интересува друго."

Той допълни, че интровертността му помага да държи семейството си далеч от светлините на прожекторите, което му позволява да живее сравнително спокойно. Попитан от водещия Кеворк Кеворкян, коя е любимата му дума, Бербатов уточни: “Не е дума, а изречение – “Обичам те, тате!”

Бербатов разказа още, че животът му се е променил и от "футболът и всичко останало" се е превърнал в "семейството ми и всичко останало".

"Имам една любима мисъл: “Единственият начин злото да победи е, ако добрите хора не правят нищо." Аз затова се опитвам да покажа, че в България има много добри хора, много кадърни хора", каза още Митко тогава.

Вижте цялото интервю в прикаченото видео: