Бившият нападател на Реал (Мадрид) Предраг Миятович изрази радостта си от визитата в България. Черногорската легенда е един от гостите и участници в благотворителния мач между фондациите на Димитър Бербатов и Луиш Фиго. Събитието е утре от 20 часа на Националния стадион "Васил Левски". 

"Драго ми е, че съм в България. Надявам се хората, които дойдат на стадиона утре, да останат доволни. Най-важното е да се получи голям спектакъл. Димитър Бербатов е велик играч, Стоичков е приятел", коментира Миятович.

"Имал съм възможност да играя срещу Стоичков и Любо Пенев, който също е много добър", добави бившият нападател на Реал (Мадрид).

"Очаквам с нетърпение да играем утре", каза бившият сръбски защитник на Манчестър Юнайтед Неманя Видич, който също вече е в София.

"С Димитър имаме сходни характери, защото сме от Балканите. Запазихме отлични отношения и след раздялата ни на терена. Преди две седмици играх мач на "Олд Трафорд", това бе за първи път от две години. Добре беше, но някои стари контузии се обаждаха. Надявам се утре да съм на ниво", добави Видич.

ОБЯВЕНИТЕ ОТ БЕРБАТОВ ИГРАЧИ ЗА UNITED STARS
Райън Гигс
Пол Скоулс
Гари Невил
Неманя Видич
*
 Едвин ван дер Сар
Патрис Евра
Христо Стоичков
Стилиян Петров
Mартин Петров
Красимир Балъков
Роби Кийн
Рио Фърдинанд
Фил Невил

Треньор - Мартин Йол

OБЯВЕНИТЕ ОТ ФИГО ИГРАЧИ ЗА ALL STARS
Роберто Карлош
Робер Пирес
Франческо Толдо
Йенс Леман
Мичел Салгадо
Деко
Максуел
Нуно Гомеш

Дуайт Йорк
Гайска Мендиета
Иван Кордоба
Предраг Миятович

Давид Трезеге
Кристиан Карембьо
Яри Литманен
* Луи Саха

Треньор - Аврам Грант

* Бербатов покани и девет млади български футболисти. Подробности - ТУК!