Играй БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Елена Щилянова – половинката на Димитър Бербатов, си е взела поука от грешките, които допуска на пътя. По подобие на брата на Митко – Асен, тя също обича да препуска с високи скорости из софийските булеварди с подареното й от  легендарния футболист порше. Ненапразно има няколко фиша за превишена скорост.

Бербо и тук се намесвал, и тук звънял на високопоставени личности, за да отърве половинката си от глоби и отнемане на шофьорската книжка. Но когато наскоро Елена удари леко любимия му автомобил, за което „ШОУ” информира преди няколко броя, Митко доста се ядосал.

Разбирайки, че е раздразнила до болка любимия си, брюнетката му дала клетва да сложи край на всичко. Да се вземе в ръце и да кара повече от разумно, без да натиска на макс педала.
 
„Тя е сериозна жена. И най-вече – разумна. Сигурни сме, че ще спре с издънките си”, вярват нейни приятелки.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Ако пък някои са забравили, ще им припомним, че децата на Бербатов не са гледани само от майка им или от двете им баби. За тях се грижат две жени, които Митко нае още преди години. Те продължават да са край Дея и Елия, а 37-годишният футболен ветеран им плащал повече от добре.

„Ако например една обикновена детегледачка взима примерно 2 лева, те получават 6 лева. Демек – тройно повече. Е, Бербо може да си го позволи, защото е спечелил страшно много пари в годините, когато беше добър футболист в Европа. Какво ти добър – един от най-добрите. Както в Германия, така и в Англия. Особено в Манчестър Юнайтед. Въпросните две жени са много точни и перфектни в работата си. Митко и Елена са повече от доволни от тях и поради тази причина е нормално финансовите им възнаграждения да не са никак малки”, разкриват запознати със случващото се в „кухнята” на Бербатови.