Играй БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!
Димитър Бербатов подготвя много разкрития и любопитни факти от кариерата си, научи БЛИЦ. Тях ще ги открием в автобиографията на голмайстор №1 на националния отбор за всички времена.

В момента Митко усилено пише книгата си, като в нея ще разкрие цялата истина защо се отказа от България на 13 май 2010 година, както и някои скандални факти от клубната му кариера. Читателят ще прочете и пикантни подробности от съблекалнята на Манчестър Юнайтед, където легендарният нападател блестеше от 2008 до 2012 година.
Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)
Почти сигурно обаче Бербатов няма да напише нито ред за отношенията си с жените. Тази тема беше засегната, макар и само в две страници, в излязлата през 2008 година книга за Митко „Война с времето и себе си”. Поради тази причина тогава той обяви официално, че няма нищо с написването й, въпреки че първоначално бе дал съгласие.  Впоследствие (или по-точно след двумесечно недоволстване) обаче Бербатов промени мнението си относно въпросното издание.

Засега не е ясно кога точно автобиографичната му книга ще бъде готова за печат. Най-вероятно това ще се случи, след като Митко обяви край на дългогодишната си кариера.