Димитър Бербатов, който преди няколко дни се завърна в България, беше изловен от репортер на БЛИЦ в центъра на София. Бившият голмайстор на Манчестър Юнайтед и Висшата лига посети днес офисите на фондацията си. От сигурни източници успяхме да научим, че той е провел среща с известната телевизионна водеща от Нова телевизия Лора Крумова.

След като засякохме луксозното Бентли на Бербатов паркирано до сградата, където се помещава фондацията му, направихме опит да стигнем до него и да опитаме да го интервюираме. Охраната на входа обаче ни разочарова с думите: "Бербатов не е тук. Да, колата му е паркирана отвън, но той излезе някъде."

Минути след това обаче случайно засякохме Бербатов през една пресечка от мястото, където беше колата му. Звездата се разхождаше спокойно, а ние любезно го помолихме да разговаряме за футбол. Той обаче не откликна на молбата ни, както и не пожела да даде прогноза за днешното вечно дерби ЦСКА - Левски. 

Фенове на "армейците" пък се питат как Бербатов не може да отдели една минута, за да пожелае успех на "червените" в социалните мрежи, където е доста активен.

Припомняме, че преди дни 37-годишният голмайстор се завърна от Дубай. В Емирството Бербатов направи първите си стъпки в треньорството. Той беше част от проекта "Football Escapes" и проведе занимания с футболни таланти. 
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ

СНИМКИ: ГЕОРГИ КОЛЕВ/БЛИЦ