Играй БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Щерките на Митко - Дея и Елия, изобщо не си падат по футбола, разкриха близки до Бербатови. Двете момичета не гледали мачове. Е, когато татко им е на терена, зяпали с интерес. Но дотук. Най-завладяващата игра в света не им се нравила.

„Нормално. Все пак са момичета. Друго щеше да бъде, ако поне едно от децата му беше момче – щеше да гони топката от сутрин до вечер. Но Бербо безкрайно ги обича. Не може без тях и прави всичко възможно, за да се чувстват добре. Прави го обаче с мярка, защото много добре си дава сметка до какво може да доведе разглезването. Глезотията води до обратен ефект”, категорични са запознати.
Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)
Двете момичета обаче се захласнали по едно от хобитата на баща си – рисуването. Както е известно, още от юноша Бербатов се справя на прилично ниво с четка в ръка. Той има няколко свои произведения, които събира и поне на този етап не показва на никого.

„Когато му дойде времето, ще ги видят хората. Хубавото е, че Дея и Елия също обичат да рисуват. И, честно казано, се справят доста добре. Овладеят ли рисуването, могат да се развият доста в тази посока, ако пораснат”, коментирал Димитър Бербатов пред познати, пише „ШОУ”.