Димитър Бербатов отпразнува трансфера си в Манчестър Юнайтед пръскайки 2500 паунда за 25 чифта маратонки, твърди в. “Сън”.
27-годишният капитан на българския национален отбор подписа преди седмица договор с “червените дяволи”, според който ще получава 100 000 паунда седмично.

“Бербатов бе като момче в магазин за захарни изделия. Той явно искаше разтовари напрежението около трансфера с шопинг, твърди източник на изданието от магазин в Манчестър. – Преди да се усетим, той беше избрал 25 чифта. Само той си знае за какво са му толкова маратонки. Това количество е достатъчно за два футболни тима, рефера и двамата странични съдии.”

В момента Бербатов трябва да си избере жилище в Манчестър, като един от обектите, който е привлякъл вниманието му е имението в Чешайър на 33-годишния халф на Дарби Каунти Роби Савидж.

“Той прояви интерес за закупуване на къщата на Савидж, твърди източник на “Сън”. – В момента Роби има известни финансови затруднения и може да си напълни джоба за сметка не един от най-скъпите футболисти на Острова. Къщата е наистина екстравагантна, пълна е с всякакви джаджи. Има си отделна стая-гардероб. Място достатъчно за новите маратонки на българина.”/БЛИЦ