Официалното представяне на автобиографията на Димитър Бербатов „По моя начин“ на 10 ноември от 12:30 часа няма да е помпозна церемония. Това ще бъде просто среща а Бербо с първите читатели, които ще получат автограф от автора върху своя екземпляр, както и да си направят снимка с него, която да споделят в социалните мрежи (за Instagram: @berbo9 #D9Book).

Вчера Бербатов сам презентира предстоящото събитие на официалния си профил във „Фейсбук“. Той обяви и датата, която БЛИЦ СПОРТ разкри няколко дни по-рано в материал за предстоящата схватка между Митко и Христо Стоичков на книжния пазар. На 25 октомври излиза биографията на Камата, а нейната презентация е на 5 ноември.

Събитието ще се проведе на 10 ноември 2018 г. от 12:30 ч. в книжарница „Сиела“ в Paradise Center (бул. „Черни връх“ 100). Автобиографията на Бербатов ще бъде налична във всички книжарници на издателя от сутринта на същия ден, а от 21 октомври е предвидена възможност за предварителни заявки на уебсайта на „Сиела”.

Вдъхновяващата история на едно обикновено българско момче, стигнало до върховете на световния футбол, е разказана в близо 500 страници. Написана честно и неподправено, тя дава отговори и буди размисли. В нея Димитър Бербатов е открит както никога досега и със сигурност има с какво да изненада и своите фенове, и своите отрицатели. Изданието съдържа непубликувани до момента снимки от личния архив на футболиста, а автор на предговора е самият сър Алекс Фъргюсън.