Димитър Бербатов беше сред участниците в официалната пресконференция преди благотворителния мач утре от 20 часа на стадион "Васил Левски". "Всички вече са тук, чакаме още някои, които ще пристигнат утре. За момента никой не се е оплакал. Щом са щастливи и усмихнати и дават интервюта, значи всичко е наред. Организацията е голяма и сложна, но с нашия екип се справяме перфектно. Самият мач - ще покажем всеки какво може", коментира Бербо.

"Повечето от гостите обиколиха София. Всички са изненадани, въпреки че им обяснявах, че страната ни е хубава. За децата сме се събрали тук. Хората ще си тръгнат от стадиона с усмивка. Нека да напълним стадиона, а по веригата нещата може да тръгнат в положителна посока. Това, че всички сме заедно - е в името на децата. Всички мои приятели идват с идеята да подкрепят децата. Те са добри хора и искат да покажат какво значи да си добър човек и легендарен футболист. Те не печелят нищо. Самите деца ще покажат на дарителите - феновете, че си заслужава каузата. Талантите са доста в нашата страна. Ще им кажа, като се съберем всички заедно колко много ценя жеста, който направиха", продължи бившият нападател на Манчестър Юнайтед.

"Бенефис вече не прави никой във футбола. Ако мога да играя още една година, но засега приоритет е този мач. Идеята ни е да се случва по-често. Започваме от България, ще видим", добави Бербатов.