Играй БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Какво се случва с Димитър Бербатов? Ще играе ли още футбол или ще сложи край на дългогодишната си кариера? Информацията е доста противоречива на този етап, а със сигурност след публикуването на този материал неговият мениджър Емил Данчев ще бъде атакуван за новини. Защото самият Митко не само няма да коментира темата, но и няма да си направи труда да си вдигне телефона.

Та ето какво разбра БЛИЦ...

Бербатов е предложен на над 10 клуба не само от Европа, но и от целия свят. Както се казва – прави се последен опит той да се закачи някъде и да поиграе още малко. Защото на 30 януари ще навърши 38 години и май идва времето за окачване на обувките.

Според едни източници от няколко дни Бербатов преговаря с чуждестранен клуб и се очаква развитие до края на седмицата.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Според други, навсякъде удря на камък. И  ако до месец няма новина, може да се пръкне голямата... новина – Бербо да обяви, че приключва с кариерата си като футболист.

Има и още един вариант – Берое. Там го чакат, след като са му предоставили нова оферта с надеждата като Божинов да заиграе в български отбор. Но Митко не бърза с отговора си.

Бербатов – тук, Бербатов – там, но накрая май ще стане бам и ще се оттегли от терена. Заслужено, след като остави трайна следа не само в българския, но и в германския и английския футбол.