Играй БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Двама американски баскетболисти на румънския клуб Куза спорт Браила са намушкани през нощта на събота срещу неделя. Това се е случило на терасата на заведение в град Браила, съобщава агенция Аджерпрес.

24-годишният Даръл Бауи и 25-годишният Джоузеф МакКлейн пристигнаха в тима преди месец, а тази събота били заедно със свои съотборници в заведението, в което неизвестни лица ги нападнали с юмруци, бутилки и ножове.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Даръл Бауи е в тежко състояние с перфориран бял дроб. Говорителката на болницата за спешна помощ в Браила Алина Някшу обяви, че двамата американци са оперирани и стабилизирани, а по-късно добави, че този в по-тежко състояние е транспортиран с хеликоптер до болница "Флоряска" в столицата Букурещ. И двамата биха искали да бъдат прехвърлени в болница в САЩ.

Полицията е иззела видеозаписи от терасата на ресторанта, където е станал инцидентът, и е започнала разследване по случая. Американското посолство в Букурещ следи внимателно случващото се. Един от основните заподозрени е представителят на местния престъпен свят Даниел Габриел Хусеин, известен с прякора "Дасаев", съден в миналото в Испания за сводничество и прояви на насилие. Полицаите са установили самоличността на всички участници в инцидента.