Един от най-големите ни баскетболни таланти Борислав Младенов претърпя успешна операция на предна кръстна връзка на коляното преди два дни. Интервенцията бе извършена от светилото доц. д-р Тони Георгиев в столичната клиника „София Мед“. Синът на легендата Георги Младенов игра за последно в Италия, но получи травмата след безумно влизане на противник.

Така се стигна до операцията, след която Боби ще се възстановява 8-9 месеца. В момента баскетболистът, който на 15 август, ще навърши 18 години, се възстановява, а за него полагат изключителни грижи. Целият персонал на клиниката се отнася страхотно не само към Боби, но и към родителите му, които са покрай него в трудния момент.

„Благодаря много на д-р Георгиев за положените грижи. Както и на всички, които не спират да се грижат за мен и семейството ми да се чувстваме добре. С тяхна помощ всичко минава много по-лесно“, коментира Борислав Младенов.

„Много благодаря на всички лекари и сестри, които не спират да ни обгрижват – наистина показват уникално отношение към нас“, допълни талантът.
СТЕФАН РАЛЧЕВ/БЛИЦ