Президентът на Левски Лукойл Тодор Стойков очаквано не бе доволен след втората поредна сериозна загуба. Този път отборът падна от Балкан с 63:86.

„Не се получи, защото нашият отбор игра изключително слабо и заслужено противникът победи. Балкан  игра правилно, нашият отбор според мен играе изключително слабо. Не ми харесва, че втори мач тази седмица не играем както трябва. Това ми говори, че някои не заслужават да бъдат в този отбор. Трябва да търсим варианти, за да гони отборът поставените задачи", коментира Тодор Стойков.

"Ще седнем, ще видим старши треньорът и щабът какво ще кажат. Ще видим какво ще направим. Нещата трябва да се променят. Играчи, които имат претенции, не се показват, когато трябва. А когато дойде лято и трябва да се преговаря, претенциите им са големи. Ще се наложи може би да се правят и промени, защото трябва да си постигнем целите," допълни босът на "сините".

Той коментира и предстоящите два мача за Купата отново с Балкан, от полуфиналите на турнира: "Ако играем по този начин, няма как да стигнем финал. Трябва да се работи много здраво. Нищо даром няма. Балкан ни надигра по всички показатели. Срещу тях играха състезатели, които дори вие не им знаете имената. Това е обидното. Хубавото бе, че имаше атмосфера, залата бе пълна, надявам се и Универсиада да е пълна до краен предел за Купата на 14 февруари.“