Треньорът на Левски Лукойл Тити Папазов беше изключително емоционален на пресконференцията, на която нефтената компания беше представена официално за генерален спонсор на клуба. Той не сдържа сълзите си и изказа специални благодарности към всички, които са помогнали този грандиозен проект да се осъществи. 

"Не съм си представял, че ще дойде моментът, в който и аз няма да мога да говоря. Само мога да кажа на всички хора, че ако вярват и искат нещо истински, то се случва. Благодаря на всички, които помогнаха Левски да стигне до момента, в който най-голямата компания в България да стане част от един бъдещ проект. Сигурно звучи пристрастно, но Левски е най-обичаното нещо в България. Няма нищо по-нормално най-успешната компания да бъде с него. На 15 февруари 10 хил. души се събраха и дадоха надежда, че всичко това може да се случи. Две години по-късно, това е факт. Всички знаем приказката за златната рибка. Ако е бях хванал, нямаше да бъда толкова нахален и да пожелая Лукойл да ни помага".

"По Коледа хората стават по-добри, но явно Дядо Коледа не е минал през България. Много негативни мнения видях в медиите и най-вече в социалните мрежи. Повярвайте ми - по-важно нещо от спорта в България няма. Имам и молба към медиите - помогнете на децата. Виждам голям потенциал в тези деца, които ще са в Правец. В тях е бъдещето. Вие трябва да сте коректив", добави Папазов.
Стефан РАЛЧЕВ / БЛИЦ СПОРТ