Треньорът на Левски Лукойл Констатин Папазов отново нападна колегата си от Балкан (Ботевград) Небойша Видич. Днес бе доигран скандално прекратеният заради ексцесии мач номер 2 от финалната серия на баскетболното ни първенство. "Сините" успяха да задържат аванса си и спечелиха със 71:65. Срещата се игра пред празни трибуни в зала "Универсиада".

„Във всички случаи е по-добре залата да е пълна. Пак повтарям, нито се случва за първи, нито за последен път, подобно нещо в историта на световния баскетбол. 

Само мога да подсетя, че аз се отнасям с много голям респект и уважение и искам, когато дойде чужденец, да не ни смята нас за индианци и искам да бъдем адекватни. Когато дойдеш в чужда държава, трябва да имаш възпитание и уважение към тези, които са ти дали възможност. Поведението на Видич е такова, каквото допуснаха всички институции да бъде. 

От гледна точка на днешните три минути – имахме късмета, че в началото не вкараха. Времето работеше за нас, но изпуснахме три фала, което не е добре за нас. Мачът завърши така, както трябваше да завърши“, коментира Папазов веднага след края на срещата.