Левски Лукойл претърпя втора поредна сериозна загуба - този път от Балкан в първенството. "Зелените" от Ботевград спечелиха с 86:63 в зала "Триадица", което предизвика гнева на Константин Папазов.

"Статистиката показва 19% срещу 60% от тройката, но и показва, че трябва да има промени, нищо друго не показва този лист. Дали сме срок до 17 февруари на играчите, но има прекалено голям риск. Балкан е на гребена на емоцията. Очевидни грешки, неистови усилия и самочувствие от свалянето на разлика от 21 до 9 точки. Станимир Маринов игра много слабо, но той от 10 дни е на антибиотици, на системи", коментира Константин Папазов.

На въпрос, има ли сигурни играчи, които остават в отбора и след 17 февруари, Папазов заяви: "Кийт Клентън и Станимир Маринов. Не е изключено и аз да бъда сменен. Този отбор в този му вид не показва добра игра. Ние трябва да търсим решения. Всеки останал трябва да си извоюва мястото. Когато правихме тази селекция, водещ бе моралът. Причината не е в мотивацията, вероятно е в класата. Нещо когато не се случва, трябва да търсим решения. Имаме време до 14-ти, когато играем срещу Балкан, който лети, за Купата."

"Трябва да благодарим и да се извиним на феновете. Те дойдоха след тежка загуба и бяха част от агресията, която ни помогна да се върнем в мача," допълни Тити.