Какво се случва с Александър Везенков? Вече трети мач поред българският талант е извън групата на Барселона и не взима участие в мачовете. До момента официална информация от клуба за състоянието на нашата звезда няма.

За последно се появиха снимки от тренировка преди мача с Анадолу Ефес, в която бе и Везенков. Но тогава нямаше информация, че отново няма да играе при вчерашната загуба на каталунците. Не само в Испания, а и в Америка, задават въпроси и се питат какво става с българина. Очакваше се Везенков да бъде един от постоянните играчи в ростера на Сито Алонсо, но последните три мача показват съвсем друго.

Последната гореща информация пристига от САЩ. Отразяващият НБА журналист Кайл Коен, Бруклин се е свързал с Везенков и двете страни обсъждат възможността той да премине в нюйоркския тим още следващия сезон. В момента тече третата година от общо четиригодишния договор на Сашо с Барса. Тоест, освен настоящият сезон, той има контракт за още един. Дали обаче ще го изпълни...Бруклин има правото да го откупи по всяко време, след като това лято го избра под №57 в Драфта и държи правата му.