Феновете на Левски от Националния клуб на привържениците призоваха своите съмишленици да подкрепят баскетболния тим в борбата за титлата срещу Балкан (Ботевград). Финалната серия е с резултат 1-1 победи, а третата среща е в Ботевград в неделя от 18:00 часа.

Ето какво пишат от НКП:
"Левскари,

предстоят две много важни гостувания в Ботевград, където баскетболният Левски Лукойл ще опита да стане шампион. Мачовете срещу Балкан са в неделя и във вторник от 18:00 ч. Серията е равна – по една победата за двата отбора, така че Левски се нуждае от две, за да спечели първенството.

В Ботевград на "сините" баскетболисти, Тити Папазов и неговия щаб ще им бъде изключително трудно, защото срещу себе си ще имат освен един добър отбор, какъвто е Балкан, и феновете на домакините. Те ще имат шествие преди мача, обещават да напълнят залата и да направят кошмарна обстановнаката за нашия отбор. Затова, а и защото носят емблемата на Левски на гърдите си, тези баскетболисти заслужават нашата помощ. Да не ги изоставяме в тези важни и трудни моменти на битка. Да я спечелим заедно!

Призоваваме всеки, който може, да подкрепи отбора в Ботевград!".