Феновете на Чикаго Булс започнаха кампания по събирането на парични средства за поставянето в града на огромен банер, с който ще бъде поискано уволнението на генералния директор на клуба Гер Форман и на вицепрезидента Джон Паксън.

„Драфтът беше последната капка и чашата приля. Чикаго не само размени Джими Батлър за чувал с картофи, но и даде един от най-добрите играчи от втория кръг срещу финансова компенсация. Форман и Паксън твърде дълго правят Булс за посмешище. Те направиха непонятни избори в драфтовете през 2012 и 2014 година. Освен това освободиха треньора Том Тибодо, с който бяхме страшна сила в Източната конференция, а вместо него взеха Фред Хойберг, който няма място в НБА.

Ако съберем 2000 долара, ще поставим малък цифров билборд близо до залата за един месец. Ако наберем 5000 долара, то банерът ще е малко по-голям и ще бъде на централна улица в Чикаго. Сума между 10 и 15 000 долара ще ни позволи да поставим билборда на оживено място, където ще го видят милиони“, обявиха организаторите на инициативата.

В първия ден на кампанията са постъпили дарения от 562-ма души и е събрана сума от 6287 долара.