Баскетболният треньор Дечо Коешинов разпространи официално писмо. То е свързано с трудния момент, който преживя специалистът и помощта, която получи от спортната общественост. И в момента Коешинов продължава лечението си.

„В навечерието на предстоящите коледни празници, когато всеки един от нас се потапя в подготовката на най-почитания християнски празник, когато неусетно се слива със забързаността и устремеността на мнозинството край себе си и когато се затаява в уютното очакване на топлината на семейния празник, бих искал да благодаря на всички Вас, че за миг изоставихте своя ден, изоставихте своето „аз“ и направихте така, че светът Ви да „спре да се върти“ и се обединихте в едно цяло, което имаше обща цел, а именно: ДА ПРОТЕГНЕТЕ РЪКА И ДА МИ ПОМОГНЕТЕ В НАЙ-ТРУДНИЯ МОМЕНТ ОТ ЖИВОТА МИ. Вие направихте Коледата ми усмихната и бъдещето ми изпълнено с надежда и светлина!

БЛАГОДАРЯ ВИ НА ВСИЧКИ, ЧЕ ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА СТЕ С МЕН И МЕ ПОДДЪРЖАТЕ!

Благодаря на екипа на BGbasket.com, на всички медии, спортни отбори, организации, ръководители, състезатели и всички от спорта, на БФБ, на хората от родния ми град, на всички от Ямбол, Бургас, приятели, познати и непознати… както и на всеки човек бил с мен в мислите си! ВЕСЕЛА КОЛЕДА И ЩАСТЛИВИ НОВОГОДИШНИ ПРАЗНИЦИ!

Дечо Коешинов