Крилото на Евроинс Черно море Брайс Шелдън води с най-много получени гласове за HDI Мача на звездите. Шоуто ще е във Варна на 29 март. Гардът, който миналата година спечели конкурса за тройки, е събрал 1180 вота на феновете на сайта www.all-star.bg.
 

Плеймейкърът на Левски Маркъс Хол има 1034 гласа, а след него при предпочитанията на феновете е завърналият се в Лукойл Академик негов сънародник Уили Дийн. Той е с 1020 вота.


Следва друг американец - Травис Питърсън от Рилски спортист (Самоков) с 932 гласаа, пред Кори Макинтош от Евроинс Черно море (Варна) с 908.


При българите води центърът на Лукойл Академик Николай Върбанов със 776 гласа пред бившия си съотборник в Левски и плеймейкър на националния отбор Асен Великов с 658 и друг национал от състава на "студентите" - Тенчо Банев с 644.


При треньорите с най-много гласове е наставникът на Левски Константин Папазов, който е събрал 878 вота. Треньорът на Рилски спортист Александър Тодоров има 480 гласа, трети е Иван Чолаков от Ямбол с 476 гласа пред Дарин Великов с 468.


4 дни преди края на първия етап от гласуването в него са се включили 1408 човека. Вотът за избора на 20-те участника в мача приключва на 15 март в полунощ. След това започва гласуване за определяне на стартовите петици./БЛИЦ