Бившият капитан на БУБА Баскет, баскетболист, израснал в школата на столичния клуб - Георги Митровски - отправи специално послание към феновете на тима. Митровски игра за БУБА повече от 12 години, като вдигна титлата при юношите през месец май. Той продължи развитието си в Мадрид, където учи и играе за Реал Каное, и покани всички, които обичат БУБА, на първото домакинство в А група-мъже. БУБА се завърна с отбор при мъжете за първи път след 16 години, а в неделя в зала "Триадица" приема ЦСКА.

Ето и посланието му:

"БУБА отново ще има отбор в мъжката А група. Президентът Боби Хаджирусев и всички в клуба са полагали много усилия в тази насока. Въпреки всички трудности и липсата на средства тази мечта най-после е сбъдната.

Всички мои съотборници в последните години са се надявали да играят за БУБА и при мъжете. След като това е факт и след спечелването на титлата при юношите, те са мотивирани да се представят блестящо и при мъжете и да защитават името на клуба.

Сезонът започна с гостуване на Балкан, а сега продължава с домакинство на ЦСКА в зала "Триадица" от 17.00 часа.

Заповядайте да подкрепите момчетата и да покажете адмирации към всички, които имат заслуга към съществуването на този отбор."